Acura TL: utrolige værdi for pengene

En fremførsel fra det foregående år, 2005, 2006 Acura TL er en luksus sedan eller luksus sportssedan. Det har været gjort tilgængeligt i seks trims, der spænder fra 5-Spd ved 6-Spd MT med Performance dæk og navigationssystem. Det har fire døre og har en maksimal passagerkapacitet på fem personer. Alle trims holde en 3,2 liters V6 motor, der kan omdanne sin magt til 258 hk motor, der kan tage op til 20 mpg i bykørsel og en bemærkelsesværdig 29 mpg til motorvejskørsel. Dette køretøj er en midsize entry-level luksusbil fra Acura, som er Hondas nær luksusmærker.

Acura TL blev først introduceret på markedet i 1996 for at erstatte og overtage den niche, som ville blive efterladt af Acura Vigor. Teknisk, 2006 Acura TL også var ment til at erstatte den Acura legende coupe. Acura TL var en stor bil, der var meget kan håndtere en blød ride. Dette var meget i modsætning til den Acura legender, der var udformet som sports sedans med henslængt proportioner. Den første Acura TL gjort sin vej til gaderne forsynet med en 2,5 liters SOHC 20 ventil motor med fem cylindre. Den anden generation af Acura TL blev smedet sammen med Honda Accord. Disse blev senere importeret til Japan og blev solgt som Honda Inspire og Honda sabel i hver forhandlernet.

Kom 2005, Acura TL sække i passager Airbag Cutoff indikator og nogle ekstra syning på dens forreste pladser. Ændringer blev også gjort til sin sikkerhedssele anker mount sammen med flere mindre ændringer. Denne bil er ganske konkurrencedygtige, at det var, synes af bil kritikere som “Utroligt Value for the Money”. Komme i år, 2006, Acura TL modtaget Tire pres Monitoring System (eller TPMS) og en ny computer logik. I Nordamerika er 2006 Acura TL stadig den bedst sælgende luksus sedan har G35 sedan som dens største konkurrent. Andre konkurrenter omfatter BMW 3-serien, BMW 5-serie, Cadillac CTS, Cadillac STS, Lexus ES, Lexus GS og Lexus IS.

Ifølge den Acura TL interiør har dette køretøj LED baggrundsbelyst analog instrumenter, der specielt er placeret og monteret for at tillade føreren øjeblikkelig og nem adgang til oplysninger. Luksus er også blevet forbedret med brug af opgraderede indvendige materialer. Køretøjet også idræt en mere rummelige og stilfulde interiør sammen med sin standard perforeret læder-trimmet siddepladser.

Hvad er allerede blevet planlagt til Acura TL kommer år 2007 er nogle mindre model ændringer. Også, for 2009, Acura TL vil have til at gennemgå en større ombygning. Rygter har det at køretøjet vil være mest tilbøjelige til at modtage nye klare baglygter, en nydesignet forreste kofanger og forlygte og ekstra hestekræfter med reviderede indsugning og udstødning system.

Shopping på online butik vil give kunder mulighed for at opdage, hvorfor denne online butik Acura dele er stærkt anbefales.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.