Personlige udlånsrenter og effekten af Credit Score

Den rente, du betaler for et personligt lån fra en privat långiver er den personlige lånerente. Disse satser er typisk de laveste renter långivere vil tilbyde. Fordi personlige lån er nemme at opnå, kreditkrav for disse typer af kredit er ikke så strenge som dem, der kræves for at ansøge om et personligt lån fra enhver bank eller traditionelle finansielle institution. Renten på personlige lån fra kreditforeninger var generelt lavere end den, der blev tilbudt private långivere. Personlige lån var også tilgængelige afhængigt af det økonomiske klima på det tidspunkt.

Kreditkort gæld var blandt de laveste former for usikker gæld i umiddelbar kølvandet på kreditkort krisen. Eksperter siger, at amerikanske forbrugeres gennemsnitlige kreditkort gæld sandsynligvis var under 10% af deres årlige indkomst. Långivere blev mindre villige og i stand til at låne penge som forbrugerne begyndte at misligholde deres lån. Personlige lån satser steg i løbet af kreditkort gældskrisen, fordi långivere var mindre villige til at låne penge til personlig brug.

Kreditkort gældskrisen er nu overstået. Långivere er begyndt at reducere høj rente kreditkort gæld. Personlige lån er stadig meget lav. Eksperter mener, at dette skyldes, at forbrugerne er vant til at betale højt forrentede lån til historisk lave renter.

Låntagere, der tager ud personlige lån er forpligtet til at betale månedlige afdrag til långiver. De månedlige betalinger låntageren skal foretage til långiver er normalt mellem 2 og 5 procent. Nogle långivere tilbyder faste månedlige betalinger til låntagere, der ikke ændrer sig med ændringer i renten minilån. Andre tilbyder justerbare månedlige betalinger. Disse lån programmer giver låntagerne til at justere deres rente til et niveau, der er inden for det godkendte lånebeløb.

Renten er steget, fordi så mange amerikanere er i dyb gæld. Du bør sammenligne de satser, der tilbydes af forskellige långivere, hvis du er interesseret i at anvende på personlige lån. Denne type oplysninger kan fås ved at kontakte en af de store kreditrapporteringsbureauer for at høre om din kredithistorik. Hver af de tre kreditbureauer er forpligtet til at give dig de ønskede oplysninger. Disse oplysninger vil give dig mulighed for at sammenligne satserne for personlige lån, der tilbydes af forskellige långivere.

Personlige udlånsrenter og kredit historie er tæt forbundet. God kredit vil give dig mulighed for at få den laveste personlige lån satser. Dårlig kredit vil gøre det sværere at finde långivere, der er villige til at give dig de vilkår, du ønsker. En god kredit score vil tiltrække flere långivere og give dig bedre vilkår. Hvis du ønsker at tilbagebetale din gæld hurtigere, bør de to gå hånd i hånd.