Hvordan slippe af med under øjencirkler

En ispose kan være en god mulighed for at reducere puffiness og mørke rande omkring øjnene. De kolde temperaturer kan krympe blodkar, der er udvidet og reducere udseendet af mørke rande. Dr. Michele Green er en kosmetisk hudlæge i New York, der foreslår at pakke en isterning på en vaskeklud og påføre den direkte på øjnene . Koldt vand skal bruges til at skylle øjenområdet efter fem minutter. En øjengelmaske er en anden mulighed. Når gelen er kølet, skal du placere masken på øjet i 10 minutter.

En kølet tepose kan placeres på dine øjne. Dette vil reducere mørke rande. Effekten af en tepose kan reduceres ved at fryse den i ca. 30 minutter. Du kan også prøve at anvende agurkskiver på dine øjne. Agurker er rige på K-vitamin, som kan styrke blodkarvæggene og gøre dem mindre synlige under tynd hud sleep zone. Mørke rande kan reduceres ved at påføre agurkskiver på din hud i flere minutter hver dag.

Du kan reducere puffiness og poser under øjnene ved at drikke rigeligt med vand og få nok hvile. Mørke rande kan også reduceres ved at begrænse alkoholindtaget og sove mindre end otte timer om natten. Brug fugtighedscreme to gange dagligt. En med SPF, en med øjencreme. For dem med følsom hud kan en retinoid creme øjencreme være en mulighed. Det bør dog ikke bruges for ofte til at forårsage rødme og skællende hud.

At drikke otte 8 ounce glas om dagen med vand er en af de bedste måder, du kan forhindre puffiness og mørke rande på. C-vitamin findes i frisk frugt og grøntsager, hvilket får dig til at virke yngre. Du bør også bruge solcreme. Når du er ude i solen, skal du bære en bredskygget hat med solbriller. Endelig er det vigtigt at få mindst otte timers søvn hver nat. Dette område forsømmes ofte og kan forårsage puffiness under øjnene.

Overvej en øjenundersøgelse, hvis du er bekymret for mørke rande. Dette problem kan behandles med en række forskellige muligheder, herunder laserbehandlinger. Laserbehandling er rettet mod de vaskulære blodkar under øjnene. Dette vil reducere udseendet under øjencirkler. MYSA giver nyttige tips og råd til at hjælpe dig med at bekæmpe denne tilstand.

Forøg din søvn, hvis du er bekymret for mørke rande på grund af alder. Øget søvn kan øge hudens elasticitet og reducere skærmtiden. Kolde kompresser kan også bruges til at behandle øjet. Permanente medicinske behandlinger er også mulige. Der er ingen one-size fits all løsning på mørke rande. Imidlertid spiller genetik, solskader og aldring alle en rolle i mørke cirkler under øjnene.