Top 5 hemmeligheder af en artikel Marketing Superstar

Nu har du sikkert hørt om artikel marketing. Hvis ikke, så Læs min artikel, “Stop i orden nemlig Google og begynde at gøre Google arbejde For dig.” Der finder du en kortfattet introduktion til emnet.

Artikel marketing er langt, den bedste måde at få gratis trafik til din hjemmeside. Men der er tricks til at gøre det arbejde endnu bedre. Her er de top 5 hemmeligheder for at gøre dig selv en artikel Marketing Superstar:

1. Grib din læsere opmærksomhed med iørefaldende spotlyset

Som gode annoncører og journalister ved, er den bedste måde at få din artikel læser til at skabe en fængende overskrift. En nem måde at gøre dette er at sætte dig selv i læserens sko. Hvis overskriften motiverer dig til at læse på, så er det sandsynligvis værdig.

2. Gentag din… Gentag din… Gentag dine søgeord

Ignorere hvad din engelsk lærer fortalte dig. God artikel marketing gentager vigtige nøgleord ofte. Jo mere du gentage dine søgeord, flere søgemaskiner vil målrette dit websted for de specifikke søgeord. (Bare se på hvor mange gange jeg brugte ordet “søgeord” i dette stykke – 5 gange i 5 sætninger.)

3. indhold er konge

Skriv flere artikler og sende dem ofte. Nogle siger, at skrive flere artikler om dagen er nyttigt. Andre siger at plads det ud og skrive et par artikler om ugen. Uanset, at flere artikler du bogfører, jo flere links du får. Jo flere links du får, jo højere din side bliver rangeret og jo mere trafik du får.

4. artikel indsendelse Site kvalitet er nøglen

Bogføre dine artikler til artiklen indsendelse steder, der er rangeret højt i Google. Google placerer websteder ved hjælp af noget, der kaldes PageRank (PR for korte). PR spænder fra 1 til 10 med 1 er mindre vigtig end 10. Prøv at sende din artikel til høj PR sites. Ved at gøre dette, vil din side PR være højere på grund af høj kvalitet links til dit websted. Du kan installere “Google toolbar” i din browser for at kontrollere PRs.

5. gør sikker på dine Links ikke stinker

Sørg for, at linkene i din artikel ressource box er aktiv. Hver artikel indsendelse site har sin egen protokol for at gøre dine links aktive og nogle steder engang gøre ikke dine links aktive. De fleste steder kræver, at du inkluderer den fulde webadresse til dit websted, herunder “http://” del. Jeg anbefaler altid herunder dine webadresser, men læse webstedets instruktionerne omhyggeligt og tjekke din artikel, efter det er blevet bogført.

Det er en selvfølge at uanset de teknikker, som du bruger, en af de bedste hemmeligheder af artiklen markedsføring er at skrive informative artikler. Du kan ikke være en meget god forfatter, men der er ligegyldigt. Det vigtigste er, at du giver læserne oplysninger. Jo flere oplysninger jo bedre. Pack dine artikler fuld af interessante godbidder og data. Hvis du bogfører bare fnug, kan din artikel ikke selv få godkendt.

Så jeg håber, at disse teknikker hjælp, og jeg vil se dig øverst, når du blive et artikel MARKETING SUPERSTAR.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.