Hvorfor skal jeg have en GPS-tracker i min bil?

Hvorfor skal jeg have en GPS-tracker i min bil?

Det bliver mere og mere almindeligt at have en GPS-tracker i sin bil. Der er i mange ældre biler ikke indbygget GPS-tracker i systemet, ligesom der er i de nyere biler. Men hvorfor overhoved investere i en GPS-tracker, hvis du ikke har en i forvejen? Det kan du blive klogere på her på siden.

Forsikringsselskaberne kan stille krav om brug af GPS-tracker

Hvis du har en dyrere bil, vil det være et krav fra de fleste forsikringsselskabers side, at du har en GPS-tracker i din bil. Bliver bilen stjålet, kan den lettere findes igen, og derfor øger det forsikringsselskabernes risiko for, at de skal betale en splinterny bil. Har du kig på en dyrere bil, så bør du altid kontakte et forsikringsselskab for at høre, om der er krav om, at du har en tracker i din bil. Tit er det også noget, forhandleren kan svare på.

Bliv klogere på din kørsel

En anden god grund til at have en GPS-tracker i din bil er, at du kan blive klogere på dit kørselsmønster. Det kan være meget gavnligt, hvis du driver et firma med en stor bilflåde. Der kan være mange penge at spare på benzinforbruget, hvis du tænker over, hvilken vej du kører. Når du køber en GPS-tracker til din bil, vil du have adgang til noget software, hvor du kan se dine tidligere ruter, samt din nuværende position. Den data er guld værd, når du skal optimere på din kørsel.

Hvis din bil bliver stjålet

Hvis din bil bliver stjålet, kan det hjælpe politiet og dig selv med at finde den igen, hvis du har en GPS-tracker installeret. Mange biltyve ved præcis, hvor de skal kigge efter en GPS-tracker i en bil. Derfor bør du være lidt alternativ i din placering af den. Det vil også godt kunne betale sig at købe en model, der kan klikkes op under bilen – eventuelt via en magnet. Dermed skal tyven ned under bilen, hvis han skal finde trackeren. Det er noget, der vil tage tid, og det er ikke noget, en biltyv har meget af.

Køb GPS-trackeren på Singles Day

Hvis du skal have en ordentlig GPS-tracker til din bil, kan den hurtigt koste nogle tusinde kroner. Har du ikke penge til det, kan du vælge at købe trackeren på Singles Day, hvor mange elektronikbutikker nedsætter priserne på GPS-trackere. Det gælder både på de billigere trackere og de dyrere trackere. Før Singles Day bør du have læst om de forskellige GPS-trackere, så du er klar til at købe trackeren på dagen. Der kan være stor forskel på batterilevetid, software og så videre. Sådanne informationer skal du altid kende til, før du laver din investering. Andre ting du kan overveje at købe på Singles Day Danmark er et ekstra batteri eller en form for beskyttelse/skjuler til din tracker. Det sælger mange forhandlere også, og der er typisk også tilbud på disse varer.